Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/24/2018 in all areas

  1. 1 point
    Hello JKI, I wanted to follow up on this issue as it seems that Deactivation still does not work when Binding a license in VIPM Pro. When a product uses this feature in VIPM, and a customer tries to deactivate, they are given an error "Unknown Error". This error is not given if a developer uses the "add-on Licensing Tool" inside LabVIEW and doesn't bind a license during build time. Here is how to reproduce the problem: Install TPLAT from VIPM: vipm://ni_lib_tplat License an LVLIB using TPLAT Standard Mode (Tools > Add-on Licensing Tool) Delete the licensed source code, but keep the .lf file that was created Create a VIPM build spec with the unlicensed lvlib Enable "Bind License to Library at Build Time" in "Licensing and Activation tab. Enable deactivation and use the credentials as described in your help document (http://jkisoft.com/vipm/docs/2014/index.html?turl=licensingactivation.htm) Build package Install Package on test machine Create a test license in SOLO server for the product Activate the product in LabVIEW with test license Deactivate the product in LabVIEW and receive an "UNKNOWN ERROR!" Has there been any investigation into this issue and is there any timeline for resolving it? Please let me know if you need any information from our side. Thanks for your help, David
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.