Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/24/2019 in all areas

  1. 1 point
    Never mind. It appears my JKI state machine was a older version after the upgrade I was able to access explorer option.
  2. 1 point
    I have installed LABVIEW 2019, and I followed the procedures to make sure VIPM can communicate with VIPM 2018.0.0f2: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135683-Resolving-issues-with-VIPM-connecting-to-LabVIEW But, still I do not see LABVIEW 2019 listed within the VIPM window: Any clue on how o solve this? Thanks
  3. 1 point
    Hi, in our company we changed the Parse State Queue VI, so that we get the previous state in case we had an error. With this it was so much easier to debug the JKI-SM, because we were able to display the state, where the error occurred. Maybe this this an idea for the original Parse State Queue?? Here is an snippet based on the "old" Parse State Queue VI.
  4. 1 point
    Hello everyone, Fist of all thank you for your Tools that are very helpfull. I'm trying to use the HTTP JKI REST drivers with an HTTPS website but I need to go trough a Proxy. How is it possible to desribe the PROXY settings with this driver? Thank you by advance.
  5. 1 point
    Hi @Antoine Chalons. Yes, I can see how layers of nested array/cluster containers can be tricky 🙂 I'm glad you were able to figure it out, and get it working! Hope all is going well for you in general and on your LV projects.
  6. 1 point
    Open "Compare to Constant.xnode" with a text editor. Near the bottom, delete the two items "Untitled 4 (SubVI)" and "Untitled 5 (SubVI)" Then it will build.
  7. 1 point
    single step sounds good - and should work in both direction Last/Next Step dynamic state generation - maybe JSON imported State"Objects" (export fct would be nice 2)
  8. 1 point
  9. 1 point
    Hi all, I have faced an issue with JKI VI Tester. Here are the details.. I am creating a DOM reference in "Setup.vi" and bundling it into my TestCase Object. DOM reference can be created by using "Load.vi" from XML Parser palette(attached image-> XML Parser palette and DOM Ref.png). When I unbundle it in the test VI, the DOM is reset to '0'. It is getting lost. We digged into the VI Tester and found out that some deprecated property nodes are used in "_JKI Toolkits\VI Tester\TestCase.llb\CallTestMethod.vi" in order to pass data from one VI (Setup VI) to another VI (Test VI).Refer to attached images -> VI Tester_Set Control.png, VI Tester_Get All.png. When the DOM reference is flattened it is getting lost, because LabVIEW doesn't know how to convert DOM reference into flattened data type. We have done a quick internal fix by replacing the property nodes and using variant to data after getting the control value. These changes are shown in "VI Tester_Set Changed.png" and "VI Tester_Get_Changed.png". Also, in "_JKI Toolkits\VI Tester\TestCase.llb\WaitOnTestComplete.vi", we have replaced the property node when parent data is written to child class indicator. This change is shown in "WaitOnTestComplete.png". I am getting my DOM reference in test VI correctly after doing this change. As I said this is a quick fix done for internal purpose. If this is the right change to make it work, can you please make this change and distribute the package so that my customers can also use it. If this is not the right change to be made, please suggest us how to fix this. Also, let me know if you can fix this issue and and release the fixed version. Please let me know if any other information is needed regarding this. Thanks, Bhargavi Gowri.
  10. 1 point
    Hello. I am trying to make a measurement program. Since this measurement takes a long time, it is necessary to be interrupted by the user's operation so that it can return to the measurement standby state. Is there a smarter way than inserting lots of checking the local variable of the break button during the measurement sequence?
  11. 1 point
  12. 1 point
    Hi @Jim Kring , I have tried out the new build(3.0.2) and it works fine for me. Thanks for the immediate fix Thanks, Bhargavi Gowri.
  13. 1 point
    Hi @JimKring, I have moved to the approach of creating the DOM reference in setUp.vi of Test Suite. I will let you know if I face any problem. For now, Thanks, Bhargavi Gowri.
  14. 1 point
    Hi @JimKring I have attached the sample project, which demonstrates the issue that I am facing. I have also attached the image, which shows the DOM ref values in New.vi of test suite and setUp.vi of the test case. Please let me know if you need any details. Thanks, Bhargavi Gowri. Sample Code.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.