Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/24/2020 in all areas

  1. 1 point
    I do not know what I am doing wrong: I have an account on https://www.vipm.io/ where I can log in. I have VIPM installed and it was just recently automatically updated. I am able to install i2 JSON for 2018-64 I am not able to log in for "community" or "free" status. When I choose in the new window "Use existing JKI account" I get an error message, when using the account data for www.vipm.io. I also get an error when choosing "Sing up for a new JKI account". When pressing "Forgot your password?" an new tab in the browser opens where I can write my mail address and it tells me that an email was sent. However, I nether get the mail, nor is it gone to my spam folder. What can I do to solve this. I rely in my largest project on the OpenG lib and the MGI lib, which was not a problem to install in previous time. Best regards Wolfgang Kilian
  2. 1 point
    I have the same problem now, irritating as hell. Having paying customers is of course the optimal for JKI, but it still seems silly to chase everyone over to alternative solutions. It is the adoption rate after all that makes the platform interesting for package publishers. And now that we are all forced to register to download even the open source projects proper logon functionality has become critical. Please support every user, and fix the connection issues.
  3. 1 point
    Hello, I have exactly the same problem. When trying to sign in or create new account, I get the message as in the screenshot attached.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.