Jump to content

Ashish

JKI Team
  • Content Count

    289
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Ashish

  1. Bhargavi, Good to know that VIPM 2018 f1 path solved the problem!
  2. Yes. You can make use of 30 Days evaluation to test that specific feature and ton of other cool aspects of VIPM Pro!
  3. Yes. We have experienced that "Run As Administrator" option does some magic.
  4. Erich, I was able to successfully build the package from the source that was provided by you. I am using LabVIEW 2016.0f5 (32bit) and VIPM 2019.0.0. Can you try the attached package that I was able to build successfully. wireflow_lib_wf_internalclasses-1.0.0.2.vip
  5. Bhargavi, I will suggest to perform VIPM Installation repair operation, reboot PC and then try.
  6. Bhargavi, It was possibly due to some permissions issue. In such situations, we typically suggest to install with "Run As Administrator" option that you get in right mouse click menu. Glad that you got this working. I will keep your solution as another avenue for other who are unable to install using LabVIEW installer. Thanks for sharing this info.
  7. Ashish

    JSON download

    Ruslan, JKI JSON is on VIPM to download and install. You can even get a "Public Link" that can help install JKI JSON on other computer. For that, in VIPM, right click on JKI JSON package in the packages list, click on "Copy Public Link" option. Give it a try.
  8. Erich, What version of LabVIEW and VIPM are you using? Can you confirm that the code example shared above is same as your issue?
  9. Hi, Can you try to install VIPM with "Run As Administrator" option. Here is an article that explains how to do it for launching VIPM. But, you can use same process while installing VIPM. But, before that, make sure you remove all files related to VIPM from Program Files(x86) and Program Data folder.
  10. Ian, Certainly a useful feature for some user. But, it possibly did not make it to the list of improvements during VIPM updates. I will suggest to add your opinion on the Idea Exchange for making it visible to the responsible folks.
  11. Ruslan, I will suggest to leverage VIPM's capability. Refer this link: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135803-How-do-I-transfer-packages-with-VIPM-to-a-non-networked-computer-
  12. Hi, Sorry for the delay in getting back to you. I was struggling on why VIPM was opening LabVIEW 2016 when I had selected LabVIEW 2014 in VI Package Builder. I later figured that the VIs are compiled in LabVIEW 2016. No wonder, VIPM was trying to do its best to build the package. Can you confirm the LabVIEW and VIPM version to test?
  13. Bruce, Can you try to run VIPM as root user using pseudo commands? If that does not help, send us VIPM Error Logs. Refer this article on how to do that: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135523-How-to-submit-VIPM-Troubleshooting-Logs
  14. Ben, Thanks for reporting the issue. We have forward this to our team to take a look at. We cannot promise on when the fix will be released.
  15. Bruce, The issue is likely related to permissions. Have you referred this article: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135683-Resolving-issues-with-VIPM-connecting-to-LabVIEW
  16. Hi, Have to referred this article: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135683-Resolving-issues-with-VIPM-connecting-to-LabVIEW
  17. Goku25, Try launching VIPM with "Run As Administrator" settings that you get by RightMouseClick or Shift+RightMouseClick.
  18. Had you worked with earlier version of VIPM successfully or is this the very first time?
  19. @Nik and @Parth I would like you to install VIPM with administrator permissions as mentioned in this article: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135583-VIPM-installation-error-on-Mac-OSX-10-7- Although the article is not related to this specific issue, it explains how to set permissions during VIPM installation. Let me know how it goes.
  20. Walter, If ain't broken, don't fix it. :) But if you face the problem in future, try adding machine name and ip address.
  21. Please refer this article and let us know if it helps: https://support.jki.net/hc/en-us/articles/214135683-Resolving-issues-with-VIPM-connecting-to-LabVIEW
  22. Johan, It sounds like some permissions issue. Try reinstalling VIPM with "Run As Administrator" settings that you get by RightMouseClick or Shift+RightMouseClick while launching VIPM Installer.
  23. Thanks for providing the error message. It appears to be a permissions issue. I will suggest to uninstall VIPM and Reinstall. But, this time while reinstalling, I want you to RightMouseClick or Shift+RightMouseClick on VIPM Installer and select "Run As Administrator" option. Let me know how it goes.
  24. @Waleed El-Badry I will suggest you to look at examples that ship with EasyXML Toolkit. Especially, the one called "Write and Read XML File.vi". You can access examples from VIPM by opening the EasyXML Toolkit Package Information and clicking on "Show Examples" button as shown below:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.