Jump to content

orko

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Steven, This is just a shot in the dark, but have you looked in your temporary directory to see if the file that is called out in the error dialog is there? Perhaps that file is corrupted and you just need to clear it out of your temp directory?
  2. Thanks Jim. Your team's efforts are greatly appreciated! I was a little confused since the only version that is currently available to download above 1.0 is the Professional Beta, so I incorrectly assumed that V1.0 was the Community Edition. Now I see that the V1.1 Community Edition is just not being offered for download yet while the Professional version is in BETA.
  3. Thank you for that clarification, PJM.
  4. So am I correct by saying that with the release of LV8.5 you are no longer offering a free version of VI Package Manager (after this BETA is finalized)? BTW, I've been trying to download VIPM 1.1 for a while now. I'm on my 7th attempt and the server keeps disconnecting me before a full download.
  5. No, it doesn't work. The last screenshot was taken after selecting "8.5" from the dropdown menu. I have 7.1, 8.0, and 8.2 working fine in the VIPM, and they each show up with the appropriate version numbers in the drop down menu with the options set in the second screenshot. It's almost like the VIPM registers the LV8.5 LabVIEW.exe, but can't extract the version number correctly to show the packages available (if there are any available on the server yet for 8.5). To clarify a little more, the first screenshot (port test result dialog) was taken immediately after selecting "Test" in the "Edit Port" configuration dialog. After clicking the "Test" button, the LabVIEW 8.5 dev environment starts like it should, so I know it is able to communicate (the TCP settings are correct). The message on the port test results dialog is interesting though... since it is a success message but wrongly reports that no version is selected.
  6. I registered LabVIEW 8.5 with VIPM and configured both to use the same port. Here are the results I got from the Port test: ...with these options set: And here's what shows up on the main UI after choosing the "8.5" version:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.