Jump to content

Isaac Tercero

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. If it helps, here's a Max Technical Report about my National Instruments Software: https://www.dropbox.com/sh/4t0ngvex62mbu97/AAD86kVnw3X0GeAyUKhBM4DOa?dl=0 I will try now to install everything again in a Windows 7.
  2. I have installed other packages, "LabView Interface For Arduino", "MakerHub Toolbox", "MakerHub Interface for Microsoft Kinect One" and "Mitsubishi Robotics Library", so I think VIPM is connected to internet. But when I tried to install the "Epson Robotics Library" there was again the Error Code 15: Main Package Name: Epson Robotics Library v2.0.0.67 Package Name with Error: Epson Robotics Library v2.0.0.67 Error Message: VIPM could not install the package digimetrix_gmbh_lib_epson_robotics_library-2.0.0.67 . Error Code: 15 Error Source: (Script VI could not be opened) 564907B357571B07D2F24C83F2238146 in 6DD5104CBF0E165521E4728EFE0CABA7->76A66512DC2ED5A3FAC13DA1AE4CB330->OGPM Class.lvlib:D82779B0C1F962F9F3BF683C8FFA66B1->OGPM Class.lvlib:B98EAC6DC70D3A2A7544410E76F4C426->12006F5D5155DB1F631D062459D6CED9->VIPM Main Window.vi =============== I've looking to the process and it seems like VIPM downloads the package, extracts the files and, when it fails to run the Custom VI in LabView, uninstalls everything.
  3. Hello everyone, I'm having some problems with VIPM, specifically when trying to install LINX v2.0.0.90. Everytime I tried the same error appears: Main Package Name: MakerHub LINX v2.0.0.90 Package Name with Error: MakerHub LINX v2.0.0.90 Error Message: VIPM could not install the package lvh_linx-2.0.0.90 . Error Code: 15 Error Source: (Script VI could not be opened) 564907B357571B07D2F24C83F2238146 in 6DD5104CBF0E165521E4728EFE0CABA7->76A66512DC2ED5A3FAC13DA1AE4CB330->OGPM Class.lvlib:D82779B0C1F962F9F3BF683C8FFA66B1->OGPM Class.lvlib:B98EAC6DC70D3A2A7544410E76F4C426->12006F5D5155DB1F631D062459D6CED9->VIPM Main Window.vi =============== I think this means that VIPM tried to execute a Custom VI but failed, although it opens an untitled VI. I have successfully installed other packages like LIFA or MakerHub ToolBox (something necessary for the LINX installation). I tried rebooting (without success), uninstall and install again, and test others versions: build 1941, downloaded from http://www.ni.com/gate/gb/GB_EVALTLKTLINXLVH/US , crashes in the license agreement part; build 1967, the latest one if I'm not wrong, doesn't install: everytime I tried it cancels automatically and ask me if I'm sure I want to cancel (this happens even when I start the installation as administrator). I don't know what to do know. Any help would be greatly appreciated. Thanks for reading and sorry for my bad english. PD: my OS is Windows Vista 32 bits and my LabView Version is 2014.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.