Jump to content

Ben Barrett

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. And one last update, sorry about the three posts in a row. I noticed that the malleable VI common to all the VIs failing the build also called malleable VIs within itself (part of the same set). Apparently it doesn't mind building malleable VIs, as long those malleable VIs don't contain other malleable VIs. Luckily for me, in this case, I only had one level of embedded malleable VIs. I solved the issue by replacing the embedded malleable VI its contents (it was a pretty small VI so this wasn't disruptive on the BD). I imagine it this could be a larger issue for someone who built a highly embedded malleable structure and wanted to try and build a package. Is this a bug or is there something about malleable VIs that make them incapable of being built into packages?
  2. Some additional information: The VI's causing the problem all seem to be ones containing the same malleable VI
  3. Hi, this topic is 11 years old, but I'm having a similar problem with a package I'm trying to build. I'm getting the same error (10), and if i exclude two particular files from the build it goes away and builds successfully. I tried to find the ./errors directory but can't locate it, has its location changed in the intervening versions between the original post and now? I should note I'm running LV2017 on Windows 7 instead of Mac. Error Details: Code: 10 Source: Error 10 occurred at New VI Library.vi Possible reason(s): LabVIEW: Duplicate path. Error Conditions: Create Target File error: File Path: <Not A Path>
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.