Jump to content

kevin.j.r.ross

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Jim, Thank you so much for your reply. I look forward to hearing from you in the near future, hopefully with a solution. Many thanks Kevin
  2. Hi Thanks for uploading this, this replicates my problem in a simple way. Jim hopefully this should help debug the problem further. Let me know if you need anything else from me. Kev
  3. Hi Jim, Thanks for your email. Let me see what I can do, the current code is private so I don't think I can share but let me see if I can create a simple project. The .PNG files are not the only files in the lvlib, there is also .vi and .ctls in the .lvlib also Do you have an email address or skype that I would be able to share any code with you. Thanks Kevin
  4. Hi, Please help... I am trying to create a .vip that will install my LabVIEW project as a LabVIEW project template (note: I have done this process a few time before with no issues) I have my project that I want to make into a template, everything works perfectly. I configure the .vipb, I build and install the .vip. I check the destination to see if my files have installed to the correct location, they have. Here's where the problem kicks in...... I open my LabVIEW project that has installed in the destination, and notice that the .png files in my project some are missing and some are saying missing. In my project I have .png files in various .lvlibs. The first .lvlib in the project has the .png's showing, however showing as missing and the expected location is saying C:\ which is incorrect, it should be in the location where my .lvlib is in the destination. The other .lvlib's don't even show the .pngs in the LabVIEW project explorer. Now checking on disk all the png's are there and in the correct location. In summary it looks as if as part of the vip install it is removing the link the .lvproj has to my .png files VI Package Manager Version : 2018.0.0f1 Jul 21 2018 LabVIEW Version : 2016 (32 bit) OS : Windows 10 Pro Version 1803 Any help is greatly appreciated Thanks in advance. Kev
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.