Jump to content

Edgar Xu

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I'm using the latest version of VIPM (2010) and LabVIEW 2010. VIPM is unable to connect to LabVIEW 2010. I always get the error message "VIPM could not connect to LabVIEW 2010". I followed the help, and verified that the VI Server Configuration settings are correct and that the VI Server Machine Access includes "127.0.0.1". I also tried the following without success: 1) Added "localhost" to VI Server Machine Access 2) Disabled my firewall And the error record is: =========== START of VIPM Error Message =========== An internal VIPM Error has occured on: Tuesday March 08, 2011 at 08:21:03 am = Automated Message Start = Error 66 occurred at open Application Reference in 6AC7FC140B2D164FA74E67C20ECDDF97->VIPM Configure LV Port.vi->F18E4D6A5A26A180AFCDF8C3D6B042C5->C6E98840855404BD53C49015460166D4->VIPM Main Window.vi Possible reason(s): LabVIEW: The network connection was closed by the peer. If you are using the Open VI Reference function on a remote VI Server connection, verify that the machine is allowed access by selecting Tools>>Options>>VI Server:Machine Access on the server side. = Automated Message End = = User Defined Message Start = Testing the LV connection from the test connection dialog. = User Defined Message End = = Error Handler Call Chain Start = VIPM Main Window.vi-> C6E98840855404BD53C49015460166D4-> F18E4D6A5A26A180AFCDF8C3D6B042C5-> VIPM Configure LV Port.vi = Error Handler Call Chain End = =========== END of VIPM Error Message =========== Any other ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.