Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '.vip'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • General Discussion
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, Please help... I am trying to create a .vip that will install my LabVIEW project as a LabVIEW project template (note: I have done this process a few time before with no issues) I have my project that I want to make into a template, everything works perfectly. I configure the .vipb, I build and install the .vip. I check the destination to see if my files have installed to the correct location, they have. Here's where the problem kicks in...... I open my LabVIEW project that has installed in the destination, and notice that the .png files in my project some are missing and some are saying missing. In my project I have .png files in various .lvlibs. The first .lvlib in the project has the .png's showing, however showing as missing and the expected location is saying C:\ which is incorrect, it should be in the location where my .lvlib is in the destination. The other .lvlib's don't even show the .pngs in the LabVIEW project explorer. Now checking on disk all the png's are there and in the correct location. In summary it looks as if as part of the vip install it is removing the link the .lvproj has to my .png files VI Package Manager Version : 2018.0.0f1 Jul 21 2018 LabVIEW Version : 2016 (32 bit) OS : Windows 10 Pro Version 1803 Any help is greatly appreciated Thanks in advance. Kev
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.