Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Error Code 15'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • General Discussion
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, I'm having some problems with VIPM, specifically when trying to install LINX v2.0.0.90. Everytime I tried the same error appears: Main Package Name: MakerHub LINX v2.0.0.90 Package Name with Error: MakerHub LINX v2.0.0.90 Error Message: VIPM could not install the package lvh_linx-2.0.0.90 . Error Code: 15 Error Source: (Script VI could not be opened) 564907B357571B07D2F24C83F2238146 in 6DD5104CBF0E165521E4728EFE0CABA7->76A66512DC2ED5A3FAC13DA1AE4CB330->OGPM Class.lvlib:D82779B0C1F962F9F3BF683C8FFA66B1->OGPM Class.lvlib:B98EAC6DC70D3A2A7544410E76F4C426->12006F5D5155DB1F631D062459D6CED9->VIPM Main Window.vi =============== I think this means that VIPM tried to execute a Custom VI but failed, although it opens an untitled VI. I have successfully installed other packages like LIFA or MakerHub ToolBox (something necessary for the LINX installation). I tried rebooting (without success), uninstall and install again, and test others versions: build 1941, downloaded from http://www.ni.com/gate/gb/GB_EVALTLKTLINXLVH/US , crashes in the license agreement part; build 1967, the latest one if I'm not wrong, doesn't install: everytime I tried it cancels automatically and ask me if I'm sure I want to cancel (this happens even when I start the installation as administrator). I don't know what to do know. Any help would be greatly appreciated. Thanks for reading and sorry for my bad english. PD: my OS is Windows Vista 32 bits and my LabView Version is 2014.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.