Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Special Interest Boards
    • Professional User Interface Design in LabVIEW
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI Flat UI Controls
    • JKI Design Palette
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 12 results

  1. Hello JKI Team & Community, I'm having trouble activating the JKI Design Palette, specifically requesting the activation code. Labview throws an Network Time Limit Error when submitting the mail adress (see attached image). The error is consistent within the corporate network (proxy/firewall) and on the unrestricted mobile hotspot. Using Windows 10, Labview 2015 (32bit) Looking forward to trying the new controls, Cheers
  2. My welcome screen looks ugly. Why is the font way too large for the allocated space, see picture? (LV 2019, Windows 10)?
  3. Another minor thing, the button behaves differently from the buttons in the built in path controls. Clicking the button will always trigger the file dialog prompt, versus the other buttons which won't open the dialog if the Mouse Up doesn't happen on the button. Update: Fixed file posted below:
  4. I'm using Open AF Method plugin and today when I installed Design Palette with Flat UI 2.0 I noticed that whenever I click on Open Method.. popup menu option, Design Palette gets opened too. It's annoying to close it every time I go from "Send message" vi to the method. Cheers, Patryk
  5. Just installed the design palette from VIPM and when i scroll down, LabVIEW freezes and i am forced to end its task. Check attached screen capture. LV version: LabVIEW 2015 (32-bit) OS: Windows 10 (64-bit) I also noticed another weird behavior: if i open a project, the Design palette will open with it, but when i close the project, the design palette will remain open and will prevent the LabVIEW welcome screen from opening (can't browse recent document or create new projects). I can still however press ctrl-n to create a new VI... 2019-08-09_21-28-05.mp4
  6. First of all: Thanks for another great LabVIEW tool - highly appreciated! It seems that the ports you are using to activate the design palette and/or download the content is blocked by our corporate network. Using my private internet I could activate it properly, but back again in the company network I get an error message again when I am starting the palette the first time. Would it be possible for you to use other, usually open ports? Or at least let us know which ports need to be opened?! Is there any plan when we can expect the palette for the 64 bit version of LabVIEW? Thanks, Ingo
  7. Hi all, I am having problems with running the JKI Design Pallet. I am getting this error when I sign in. Followed by Has anyone solved this problem with the sign in? I have JKI Flat UI Control 1.0 installed. Any help will be appreciated. Many Thanks
  8. Hi Volks, i've tried out the new Flat UI 2.0 Controls. Therefore I installed the package using VIPM. First of all I found it quite annoying that every time labview starts the window with the control platte popped up and there's no quick to find way to disable this hence i uninstalled it. Every time I try to compile an application or start labview I'll get another annoying message: Can you name me a fix for this issue? I've no idea where the new control palette nested in. Thank you very much. Nice greetings and thank you for sharing your outstanding plugins / VIs 🙂
  9. The design palette shows up every time I open a LabVIEW project, is it the intended behavior? And is it possible to change this? Cheers
  10. I am getting this error when I start labview (2018 64bit). If I even do a search for that file I don't find it anywhere
  11. When selecting to build a package for only LabVIEW 64-bit, the package is still displayed in my repository when installing to 32-bit LabVIEW. I noticed in the spec file for the packages there is a tag for: Exclusive_LabVIEW_System="ALL" I assume this is the value intended for 32 or 64-bit LabVIEW, but I do not see this tag update no matter what changes I make to the LabVIEW bitness. I am using the latest version of VI Package Manager Pro (2014.0.2). Kind regards, -R
  12. When selecting to build a package for only LabVIEW 64-bit, the package is still displayed in my repository when installing to 32-bit LabVIEW. I noticed in the spec file for the packages there is a tag for: Exclusive_LabVIEW_System="ALL" I assume this is the value intended for 32 or 64-bit LabVIEW, but I do not see this tag update no matter what changes I make to the LabVIEW bitness. I am using the latest version of VI Package Manager Pro (2014.0.2). Kind regards, -R
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.