Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'community'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Special Interest Boards
    • Professional User Interface Design in LabVIEW
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI Flat UI Controls
    • JKI Design Palette
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I do not know what I am doing wrong: I have an account on https://www.vipm.io/ where I can log in. I have VIPM installed and it was just recently automatically updated. I am able to install i2 JSON for 2018-64 I am not able to log in for "community" or "free" status. When I choose in the new window "Use existing JKI account" I get an error message, when using the account data for www.vipm.io. I also get an error when choosing "Sing up for a new JKI account". When pressing "Forgot your password?" an new tab in the browser opens where I can write my mail address and it tells me that an email was sent. However, I nether get the mail, nor is it gone to my spam folder. What can I do to solve this. I rely in my largest project on the OpenG lib and the MGI lib, which was not a problem to install in previous time. Best regards Wolfgang Kilian
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.