Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dom reference'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Special Interest Boards
    • Professional User Interface Design in LabVIEW
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI Flat UI Controls
    • JKI Design Palette
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I have faced an issue with JKI VI Tester. Here are the details.. I am creating a DOM reference in "Setup.vi" and bundling it into my TestCase Object. DOM reference can be created by using "Load.vi" from XML Parser palette(attached image-> XML Parser palette and DOM Ref.png). When I unbundle it in the test VI, the DOM is reset to '0'. It is getting lost. We digged into the VI Tester and found out that some deprecated property nodes are used in "_JKI Toolkits\VI Tester\TestCase.llb\CallTestMethod.vi" in order to pass data from one VI (Setup VI) to another VI (
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.