Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'linx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Special Interest Boards
    • Professional User Interface Design in LabVIEW
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI Flat UI Controls
    • JKI Design Palette
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi! I wanted to know where can I ask a question about my problem with VI Package Manager so I get a fast reply? I am sorry if this is an off-topic, but I really urgently need to solve my problem and it just seems that people do not have the same problem as me. But the issue still must be solvable, right? I hope maybe you have an experience of where to turn to in a similar situation. Please let me know, I would be really grateful! I tried to post on LabVIEW forum, but I could not find help there either. This forum just seemed as the right fit, but I am supersized that it is not that active. Thank you in advance!
  2. Hi, I am trying to instal LINX for LabVIEW 2013 and I encountered a problem (see attachment). I am using Win 10 and VIPM 2019. TCP/IP port is 3363 and is checked. Under Win XP and earlier version of VIPM it was working. Any help is welcome. Thx.
  3. Hi! I have an issue with not being able to run the LINX example for my Arduino MEGA in LabVIEW. I am using LabVIEW 2019 (32-bit), 2019 JKI VI Package Manage, Diligent LINX (version 3.0.1.192) on Windows 7 (64-bit). So the issue here is that I am not able to run the program and when I click on the broken arrow, it says I have no errors (photo 1). It seems that the error is with the Loop Frequency as I show in the second photo below. I was following this link and tried to force a recompile - did not work. I ran the mass compile and there are indeed a problem with the Loop Frequency (photo 3), but what can I do about it? How can I fix it? Please tell whatever you think, I will try out anything to make this work. Photo 1: Photo 2: Photo 3:
  4. Hi, I tried to update my Linx (already had an old one installed) but I keep getting this error: Main Package Name: MakerHub LINX v2.0.0.93 Package Name with Error: MakerHub LINX v2.0.0.93 Error Message: VIPM could not install the package lvh_linx-2.0.0.93 . Error Code: 8 Error Source: Delete in 5E401E0B5706BDA752706125C1829C8D->73199ADC28AC56053B2D028FE08D821A- >4E83B3E7ABE6EB76197E403172FA3298->OGPM Class.lvlib:F1B7AB8155DFB5A57C76E744EBF6D846->OGPM Class.lvlib:8DA808F6EDC3F497E0970966EA075B32->151384EDD6F89B08F780714EAD830768->VIPM Main Window.vi<APPEND> C:\Program Files (x86)\National Instruments\LabVIEW 2014\vi.lib\MakerHub\LINX\Firmware\Tools\AVRDUDE\avrdude_ard.exe. File Path: "C:\Program Files (x86)\National Instruments\LabVIEW 2014\vi.lib\MakerHub\LINX\Firmware\Tools\AVRDUDE\avrdude_ard.exe". It uninstalled my old version of Linx and will not reinstall at all. I tried reinstalling VIPM, but am still getting the error. Does anyone know what causes this? Thank you!
  5. Hello everyone, I'm having some problems with VIPM, specifically when trying to install LINX v2.0.0.90. Everytime I tried the same error appears: Main Package Name: MakerHub LINX v2.0.0.90 Package Name with Error: MakerHub LINX v2.0.0.90 Error Message: VIPM could not install the package lvh_linx-2.0.0.90 . Error Code: 15 Error Source: (Script VI could not be opened) 564907B357571B07D2F24C83F2238146 in 6DD5104CBF0E165521E4728EFE0CABA7->76A66512DC2ED5A3FAC13DA1AE4CB330->OGPM Class.lvlib:D82779B0C1F962F9F3BF683C8FFA66B1->OGPM Class.lvlib:B98EAC6DC70D3A2A7544410E76F4C426->12006F5D5155DB1F631D062459D6CED9->VIPM Main Window.vi =============== I think this means that VIPM tried to execute a Custom VI but failed, although it opens an untitled VI. I have successfully installed other packages like LIFA or MakerHub ToolBox (something necessary for the LINX installation). I tried rebooting (without success), uninstall and install again, and test others versions: build 1941, downloaded from http://www.ni.com/gate/gb/GB_EVALTLKTLINXLVH/US , crashes in the license agreement part; build 1967, the latest one if I'm not wrong, doesn't install: everytime I tried it cancels automatically and ask me if I'm sure I want to cancel (this happens even when I start the installation as administrator). I don't know what to do know. Any help would be greatly appreciated. Thanks for reading and sorry for my bad english. PD: my OS is Windows Vista 32 bits and my LabView Version is 2014.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.