Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'openg'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Special Interest Boards
    • Professional User Interface Design in LabVIEW
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI Flat UI Controls
    • JKI Design Palette
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi JKI team, We have created an internal tool to automate the process of package installation through VIPM. We sometimes receive an error pop-up stating that the VI Package Network could not be accessed (refer image below) This pop-up (which occurs randomly) affects our automation and does not allow proper/smooth package installation. We observed that when we check (select) the "Disable built-in subscriptions" checkbox under Tools -> Options -> Network, this pop-up could be avoided. But, this prevents downloading and installation of OpenG and other external packages (from different companies). Kindly help us with this issue. It would be nice if we get to know the reason behind this error pop-up and how to avoid/handle in automation. Thanks in advance.
  2. Hi, I work for Texas instruments and we heavily use VIPM for Package deployment to 1000 + users. Recently we upgraded the VIPM to 2019 and of late (Probably last 8-10 months), we are seeing users reporting VIPM throws this error intemittently and have to retry couple of times to get through the package installation. The error says " There was an error accessing the following repositories 1. LabVIEW Tools Network 2. VI Package network 3. OpenG mirrors list" We know this error is coming because we use OpenG packages as reusables. Any suggestions to get this fixed.
  3. The OpenG Array Library 4.1.1.14 is not listed in VIPM from the JKI Package Network. I even tried refreshing, but it did not find the required library. Other observations: 1. I am able to see an older version 4.1.0.13 of that library in VIPM 2. I checked the website and was able to find the latest version But I want to understand why my VIPM is not listing it
  4. Please see the error screenshot. My LabVIEW version is 2016 32bit English.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.