Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'work-around'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • General Discussion
  • VI Package Manager (VIPM)
    • VI Package Manager (VIPM)
  • JKI Tools
    • JKI State Machine
    • JKI State Machine Objects (SMO)
    • Caraya Unit Tester
    • VI Tester
    • JKI JSON
    • HTTP REST Client
    • JKI Simple Localization
    • EasyXML Toolkit
  • Legacy Tools
    • Legacy Tools

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, VIPM 2014 build 1963. When building a package with licensing and adding palette to the library, this search box comes up during the build: The search doesn't find anything, and we just have to close the search box. The package seems to work ok though - what does this mean? Also, when we enable deactivation in the build spec. we aren't able to deactivate (only supported in LV 2014 and onwards). When attempting to deactivate LabVIEW tells us that the deactivation failed with the following message "Function call contains invalid arguments". NI has confirmed this and can get deactivation to work when using the TPLAT API before building the package (and thus not handle the license binding within VIPB). Anything we can do to get deactivation to work from within VIPB? Cheers, Steen
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.