Jump to content
Sign in to follow this  
SuperS_5

TSVN 1.7.0

Recommended Posts

Hi, when I upgraded to TSVN 1.7, and JKI TSVN stopped working. The error is that the file is no part of the repository. This occurs to every file. The working directory was upgraded to 1.7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We would like to release a new version of the JKI TortoiseSVN tool for LabVIEW to support SubVersion 1.7. However, we don't have a specific release date for this yet. For now, I would avoid upgrading to 1.7 if you could.

Are the features of 1.7 critical to your workflow?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the problem,

 

The JKI TortoiseSVN tool does not currently support TortoiseSVN 1.7.1. Please downgrade to version 1.6 or earlier. We are currently working on a patch release to address this issue. It should be released around November 15th, at the earliest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, I never got an email notification when the replies where posted. The enhancements in TSVN 1.7 are fairly important, specifically the new directory structure. Without a release date, I can't downgrade. "Commit still works. "Update" is my highest of my wish list to be fixed first. I could wait for the other features.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, I never got an email notification when the replies where posted. The enhancements in TSVN 1.7 are fairly important, specifically the new directory structure. Without a release date, I can't downgrade. "Commit still works. "Update" is my highest of my wish list to be fixed first. I could wait for the other features.

I apologize for the delay on getting support for TSVN 1.7 out the door. I understand your frustration, and I especially get that you can't really go to the trouble of downgrading if the fix is always "just around the corner."

 

That having been said, an updated version of the TSVN Tool is just around the corner ;). It brings compatibility with TSVN 1.7 and will hopefully fix all your problems. It's currently in final testing and barring any more unforeseen circumstances it will be out in the next week or so.

 

Thanks for your patience, and hopefully we'll have some good news for you soon.

 

Regarding the forum notification problem, I'll poke around and see if I can get you some help on that, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a quick follow-up to this discussion.

 

The TSVN Tool for LabVIEW has been updated to v2.2.0, fixing the issue discussed in this thread. Please see the update announcement on our blog here. If you are a registered user of the TSVN Tool for LabVIEW, you will also receive instructions via email about how to upgrade your "paid" version. If you don't get them, please contact me and I'll be happy to help you out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.