Jump to content
swalpole

Problem building a package that renames lvclass files

Recommended Posts

I'm having a problem building a package that contains numerous classes. If I do not rename the classes, then everything works. If I manually check "Enable Renaming" in the Source File Settings for each lvclass in the Package's source, then when I start the build I get the following behavior:

1) The initial steps seem to execute correctly

2) After a few moments into the "Preparing Source Distribution ..." phase, the LabVIEW Getting Started Window closes.

3) If I click on the LabVIEW icon in the Windows taskbar, I see a window "OpenG Builder: VI Package Builder.ogbld" show, but Windows tells me that LabVIEW is not responding.

 

I waited for a while, then closed the OpenG Builder: VI Package Builder.ogbld window and allowed Windows to stop LabVIEW. Then VIPM Builder shows the following error information

There was a problem building MGI Menu Building.

 

Error Details:

Code: 66

Source: Call By Reference in CE2686EFCF7F45BACD23C8DE52501DA2->26250B1725AED4E833EC38F97E66C870->VIPB_API.BuildAndPackageLibraryFromSpec[Private].vi

 

I'm using VIPM 2012.0.0 Build 1780

I would like to have the distributed lvclass files have a prefix. Any ideas?

 

Thanks,

Shawn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.