Jump to content
Bob Brannigan

VIPM Fails to load

Recommended Posts

Hello,

 

I had VIPM working just fine and then it quit. The splash screen would flash briefly, showing the message "loading..."

 

I downloaded a fresh copy of the setup program, ran it and chose repair. Same problem.

 

I then uninstalled VIPM and re-ran the installer. Same problem.

 

This occurs, regardless if I try to launch it via a desktop shortcut or via the LabVIEW opening screen.

 

One thing odd is that during the repair, the installer threw an error regarding access to the jki.conf file. I checked the file and found out it was read only. I reset the read only flag and the repair continued without problems.

 

LV 2013 Win 7 64 bit

 

Any ideas?

 

TIA

 

Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bob,

 

Sorry for the delay in getting back to you.

 

Please try following methods:

 

Try to turn OFF your Antivirus and Firewall?

 

Try to run VIPM from home network to see if it launches. There is possibility that if you are behind a firewall, VIPM fails to launch.

 

Please try to launch VIPM using IT administrator login to see if that helps.

 

Send the crash log: http://support.jki.net/entries/20634136-How-to-submit-VIPM-Troubleshooting-Logs

 

We want you to try to re-install VIPM. To do this you will have to uninstall VIPM using the VIPM uninstall and then delete the following folders manually:

C:\ProgramData\JKI\VIPM

C:\Program Files (x86)\JKI\VI Package Manager

 

Then re-install VIPM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, that seemed to do the trick.

 

Firewall adjustment or administrator privileges were not needed.

 

Bob.

 

Bob,

 

Sorry for the delay in getting back to you.

 

Please try following methods:

 

Try to turn OFF your Antivirus and Firewall?

 

Try to run VIPM from home network to see if it launches. There is possibility that if you are behind a firewall, VIPM fails to launch.

 

Please try to launch VIPM using IT administrator login to see if that helps.

 

Send the crash log: http://support.jki.net/entries/20634136-How-to-submit-VIPM-Troubleshooting-Logs

 

We want you to try to re-install VIPM. To do this you will have to uninstall VIPM using the VIPM uninstall and then delete the following folders manually:

C:\ProgramData\JKI\VIPM

C:\Program Files (x86)\JKI\VI Package Manager

 

Then re-install VIPM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.