Jump to content
JasonS

Package builder hangs at "Testing for Empty Source"

Recommended Posts

Hello,

 

I'm trying to update a package that was previously building just fine. I've made what I thought were inconsequential changes to the contents of the package (updated a few VIs... no new dependencies) and the package no longer builds. VIPM seems to hang at "Testing for empty source." What does this mean? How can I figure out what's causing the hang and move forward?

 

Thanks,

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved my own problem, again.

 

It seems I accidentally created a recursive shortcut (.lnk) file somehow in my source branch. This was causing VIPB to enter a recursive loop. The error report created in %ProgramData%\JKI\VIPM\error helped me track it down.

 

The larger problem was how long it took me to find said error report. I never did find any documentation about an error log other than the binary one which is of no use to me. Having stumbled on the text error report, it took me right to the source of my problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.