Jump to content
Sign in to follow this  
Fred Sanford

LabView 8

Recommended Posts

I used the packagemanager to install the packages to LV 8.

It appeared to work great. I closed every thing and reopened LV 8 and none of the vi's showed up in the pallet.

 

I opened the package manager again and checked and they all appear in the installed list for LV8.

 

Any suggestions on how to get the VI's to appear in the pallet?

 

thanks,

Fred

Share this post


Link to post
Share on other sites
I used the packagemanager to install the packages to LV 8.

It appeared to work great. I closed every thing and reopened LV 8 and none of the vi's showed up in the pallet.

 

I opened the package manager again and checked and they all appear in the installed list for LV8.

 

Any suggestions on how to get the VI's to appear in the pallet?

 

thanks,

Fred

 

Fred,

 

Make sure that you have installed the latest version of the ogrsc_dynamicpalette package. This will create an "OpenG" category in the Functions palette, where all of the OpenG libraries will appear. I hope that works for you.

 

Thank you,

 

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.