Jump to content
Jed Davidow

Bug? Cannot use a colon ":" in names

Recommended Posts

I was trying to create a typeDef that contained an attribute named something like "xml:value", but the XML returned by easy XML omits the colon in the output name: . The documentation doesn't have anything about escaping a colon.

 

This is an element inside one of the Google API XML structures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would it be possible for JKI to provide a work-around for this? Maybe a regular expression that replaces all instances of a colon in the tag name (between a character?

 

Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Would it be possible for JKI to provide a work-around for this? Maybe a regular expression that replaces all instances of a colon in the tag name (between a character?

 

Thanks...

 

Hello. If you are an EasyXML customer and this is affecting you, please contact us and we'll send you a version of the software with a fix.

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.