Jump to content
Jed Davidow

Install on Vista

Recommended Posts

I just installed VIPM, on Vista.

 

I got this error...

 

2009-01-16_1006.png

 

So I went to that folder and directly ran the installer.exe.

This brings up the UAC prompt for security, which did not come up when directly running from the VIPM download.

 

Note: I am using a replacement UAC interface from Norton that is a little better than the MS one- so I don't know if it would have worked without the upgrade.

 

If I remember correctly during the beta, I needed to run as Admin all the time. That's fine, but you might want to make a note of that directly on the installer window, or check for windows version and pop it up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just installed VIPM, on Vista.

 

I got this error...

 

2009-01-16_1006.png

 

So I went to that folder and directly ran the installer.exe.

This brings up the UAC prompt for security, which did not come up when directly running from the VIPM download.

 

Note: I am using a replacement UAC interface from Norton that is a little better than the MS one- so I don't know if it would have worked without the upgrade.

 

If I remember correctly during the beta, I needed to run as Admin all the time. That's fine, but you might want to make a note of that directly on the installer window, or check for windows version and pop it up.

 

Hi Jed,

 

Sorry for the trouble.

 

BTW, we've got some info in our FAQ about this:

We haven't added any special features for Vista, yet, as it's still not officially supported. But, it's on our roadmap.

 

Thanks,

 

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed and run VIPM on 64 bit Vista as well, I use the "Run as administrator" option on both the installer and the VIPM...that solves the issue.

 

Mads

 

PS. Is it not about time to support Vista though? The changes needed are not that big...

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've installed and run VIPM on 64 bit Vista as well, I use the "Run as administrator" option on both the installer and the VIPM...that solves the issue.

 

Mads

 

PS. Is it not about time to support Vista though? The changes needed are not that big...

 

Hi Mads,

 

It's on our radar and we're working on it.

 

Thanks,

 

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.